Z czego dziś jesteśmy dumni
- Ferishia
- Admin

- Reactions: 4
- Local time: 11 wrz 2026 15:00
Z czego dziś jesteśmy dumni
Ja dużo dziś zrozumiałam. Myślałam o wielu kwestiach w moim życiu. I doszłam do właściwych wniosków 
1
Re: Z czego dziś jesteśmy dumni
Z tego, że potrafiłem w pewnym momencie całkiem zmienić swoje życie i przez to jestem tu gdzie jestem. Życie nie jest oczywiście idealne, mam wzloty i upadki. Ale cieszę się, że odważyłem się spełniać swoje marzenie o byciu muzykiem i graniu koncertów...
I z tego jestem dumny.
I z tego jestem dumny.
1
- Ferishia
- Admin

Z tego, że potrafię w gorszym stanie znaleźć motywację do działania 
1
Ferishia pisze: 29 sty 2026, 16:25 Z tego, że potrafię w gorszym stanie znaleźć motywację do działania![]()
Bardzo przydatna cecha. Gdy jesteśmy w kryzysie zaburza się nasze postrzeganie rzeczywistości, a problemy nieznaczne i normalnie łatwe do ogarnięcia - urastają do rangi "nieprzekraczalnych".
Przyznam się, że ja często gdy mam gorszy dzień, gorszy nastrój - tak właśnie postrzegam to wszystko.
Lekarstwem jest u mnie czas i wyciszenie się, uspokojenie.
1
- Ferishia
- Admin

@Przemo to możemy podać sobie rękę, bo mnie nagromadzone emocje i problemy czasem przytłaczają tak mocno, że po prostu zbyt mocno cierpię...
A dziś jestem dumna z tego, że wróciłam do latania po schodach dla kondycji, plus przeprosiłam się z ćwiczeniami
A dziś jestem dumna z tego, że wróciłam do latania po schodach dla kondycji, plus przeprosiłam się z ćwiczeniami
Ja nawet i płaczę czasem. Rzadko, ale.... ale się zdarza.Ferishia pisze: 03 lut 2026, 17:26 @Przemo to możemy podać sobie rękę, bo mnie nagromadzone emocje i problemy czasem przytłaczają tak mocno, że po prostu zbyt mocno cierpię...
A dziś jestem dumna z tego, że wróciłam do latania po schodach dla kondycji, plus przeprosiłam się z ćwiczeniami![]()
To i ja jestem z Ciebie dumny, aktywność, to się liczy. Ja czekam na wiosnę, zeby się w końcu z domu wyrywać często.